Stationsplein 84, Apeldoorn
info@rijschoolned.nl
06 10 24 98 85
Menu
Sluiten

Rijlessen in apeldoorn en omstreken

REGEL VANDAAG NOG JE EERSTE RIJLES


Gefeliciteerd! Je hebt besloten om je rijbewijs te gaan halen. En je zoekt nu een autorijschool in Apeldoorn die aan jouw eisen en verwachtingen voldoet, zoals kwaliteit, deskundigheid, goede service. En natuurlijk een goede, leuke instructeur die alles duidelijk en geduldig uitlegt. Rijschool Nederland voldoet aan jouw eisen.

Om ervoor te zorgen dat jij op een goede manier leert autorijden, is het belangrijk dat we de autorijlessen op jou afstemmen. Tijdens onze kennismaking bespreken wij jouw wensen. Ook bepalen we dan de regelmaat van jouw rijlessen. De rijlessen passen we steeds aan op basis van jouw voortgang en vorderingen. Gedurende jouw hele rijopleiding heb je één vaste rijinstructeur. Hij weet precies hoe jij ervoor staat en wanneer jij klaar bent voor de volgende stap.

Een rijles bij ons duurt 50 minuten. Je kunt ook kiezen voor rijlessen van 100 minuten. In dat geval ben je vaak eerder klaar voor je rijexamen. Onze rijlessen bereiden je optimaal voor op het rijexamen. Samen met je rijinstructeur maak je alle soorten verkeerssituaties mee, zodat je in de toekomst weet hoe je hiermee om moet gaan.


Proefles

Je begint bij ons altijd met een gratis proefles, voordat je start met de echte rijlessen. Tijdens deze proefles maak je kennis met je rijinstructeur, rijd je 50 minuten in de auto en krijg je een persoonlijk lesadvies afgestemd op jouw niveau. Hoeveel rijlessen je nodig hebt, hangt natuurlijk af van hoe goed je rijdt. Je kunt al beginnen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Weet je zelf al hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt? Bekijk dan onze verschillende lespakketten.

Gratis proefles!